RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Терористи ІДІЛ взяли на себе відповідальність за вибух в Санкт-Петербурзі

Терористи "Ісламської держави" (ІДІЛ) взяли на себе відповідальність за вибух, який стався 27 грудня у супермаркеті Санкт-Петербурга.

Про це йдеться в заяві терористів, передає Telegram-канал Directorate, який висвітлює збройні конфлікти і дії терористів.

"Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за вибух в супермаркеті "Перекресток" в Санкт-Петербурзі", - зазначається в повідомленні.

У заяві ІДІЛ підкреслює, що операція була проведена загоном Амніята (служба безпеки) "Ісламської держави". В результаті атаки, згідно із заявою бойовиків, постраждало 13 осіб.

Нагадаємо, керівник ГСУ СК Петербурга Олександр Клаус заявив, що справу порушено за статтею "Замах на вбивство більше двох осіб загальнонебезпечним способом".

Як повідомляв "Апостроф", в камері схову магазину "Перекресток" на площі Калініна стався вибух, в результаті якого постраждали троє осіб. Президент Росії Володимир Путін перший назвав терактом вибух в пітерському супермаркеті. Також він закликав ліквідувати злочинців, якщо вони становлять загрозу співробітникам російських органів безопаности.