На Волині розігрався скандал через жорстоку поведінку жінок в маршрутці: подробиці інциденту і відео

У маршрутці, яка слідувала з Києва до Луцька, 30 грудня розігрався скандал за участю жінок, які представилися співробітницями прокуратури і вдарили по голові літню жінку.

Відповідне відео опублікувала в Facebook Yana Murray, яка стала свідком події.

"Тільки що в маршрутці Київ Луцьк приватної фірми Луцьк Експрес дві працівниці Київської прокуратори у відповідь на зауваження про те, що зупинка закінчилася і всі в автобусі чекають тільки на них, почали матюкатися і ображати всіх присутніх зі словами: "Ви всі смердючі Поліщуки, нарветеся на Київську прокуратуру і буде вам всім п***ц, і взагалі Волинь ваша смердюча, така ж як і ви ... бла бла бла". Чого жінка похилого віку не витримала і вступила з ними в сварку, і за це, увага! отримала по голові від однієї з них!!!!!", - повідомила вона.

Обережно! На відео звучить нецензурна лексика!

Даний інцидент привернув увагу громадськості і на цю маршрутку в Луцьку чекали активісти і представники ЗМІ. Жінки, які влаштували скандал, намагалися сховатися. Але вони були затримані та направлені на експертизу в наркодиспансер. Пізніше скандалістки зізналися, що насправді не працюють в прокуратурі.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом жорстко покарали маршрутника, який виженув сина загиблого бійця АТО.