У Росії пантера загризла українця: подробиці інциденту і фото хижака

У Підмосков'ї (Російська Федерація) в приватному домашньому звіринці пантера напала на громадянина України, що доглядав за тваринами.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

Відзначається, що хижак загриз чоловіка.

"Відомо, що зоопарк належить бізнесменові Княгінічеву, який піднявся на авіаперевезеннях. До речі, деякі джерела пов'язують фігуру Княгінічева, що займається бізнес-авіацією, безпосередньо з Аркадієм Дворковичем", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що пантера влаштувала справжнє полювання за нещасним. Вона дочекалася, поки він увійде в клітку для годівлі, напала на нього, після чого вирвалася на свободу і втекла. Зараз її вже встигли зловити.

Пізніше стало відомо, що хижака звуть Мілан. Його господар, мільйонер Сергій Княгінічев, розповів свою версію подій.

Так, він заявив, що присипляти тварину не будуть. І взагалі загиблий - сам винен.

Крім пантери, у Княгінічева ще близько 10 тварин сімейства котячих (на всіх є дозвіл). За всіма, за його словами, доглядає він сам і його родичі, ніяких працівників зоопарку.

Загиблий, виявляється, взагалі був в гостях і не повинен був заходити у вольєр. Приїхав до брата, по гостьовій візі з України. Зараз його перевіряють на наявність алкоголю в крові.

Чому загиблий був одягнений в спецодяг, Княгінічев не пояснив.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харківській області мавпи несподівано накинулися на працівника зоопарку, в результаті чого чоловік втратив кілька пальців і вухо.