Відомий артист зі Львова виявився затятим прихильником бойовиків ДНР-ЛНР: опубліковані фото

У Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької розгорівся скандал через одного з солістів балету Миколу Санжаревського, який виявився прихильником бойовиків "ДНР" - "ЛНР".

Про це повідомляє "Львівський портал".

Відзначається, що артист з самого початку збройної агресії на сході України активно підтримував "ДНР" і "ЛНР" і поширював інформацію, яку можна розцінювати як посягання на територіальну цілісність держави.

Видання уточнює, що позиція Санжаревського була давно відома, ніяких дій з цього приводу з боку керівництва театру не було, тепер же в стінах закладу проведуть службове розслідування.

За словами директора і художнього керівника театру Василя Вовкуна, про "схильності" соліста балету йому стало відомо лише 9 січня.

"Сьогодні вранці мені ця інформація надійшла. Дав завдання знайти ці матеріали і розібратися. Я хочу це зробити, щоб не бути суб'єктивним", - заявив він.

Як відомо, журналістка з Одеси Олена Добровольська на сайті "Еnigma" розповіла про сепаратистські поглядах Санжаревського. Вона оприлюднила скріни з його сторінок в соціальних мережах, де він поширював антиукраїнську інформацію і підтримував терористів "ЛДНР". Крім цього, співробітник театру перебуває в списку "Чистилища" на сайті "Миротворець".

Фото: portal.lviv.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше соцмережі розгнівала дитяча гра з картою України без Криму.