Знову з гри: в мережі жартують над відео Міноборони РФ з авіаударом по бойовиках в Сирії

У мережі підняли на сміх відео Міністерства оборони Російської Федерації, на якому нібито зображено знищення бойовиків в Сирії.

Відповідний ролик опубліковано в YouTube.

"Командування угруповання військ в Сирії провело спеціальну операцію з пошуку та знищення диверсійної групи бойовиків, що здійснили 31 грудня 2017 року мінометний обстріл території авіабази Хмеймім", - заявили в Міністерстві оборони РФ.

Відзначається, що в операції задіяні всі сили і засоби багаторівневої системи російської військової розвідки в Сирії. Після прибуття терористів на об'єкт, де вони готувалися до пересадки в мікроавтобус, вся диверсійна група була знищена високоточним боєприпасом "Краснопіль".

"МО відкрило для себе нову комп'ютерну гру?", "Цікава комп'ютерна гра. Як називається?", "Знову з гри", "МО так часто було викрите у брехні, що їм віри мало", - пишуть в інтернеті.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.
An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Міністерство оборони РФ осоромилося з публікацією фотографій, які нібито доводять співпрацю США з бойовиками ІДІЛ.

Так, картинка, яку відомство видавало за фото автомобільної колони ІДІЛ, виявилася скріншотом гри AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron - Convoy engagement.