Режиму Путіна міг прийти кінець у 2014 році: в Росії зробили заяву

Режиму президента Російської Федерації Володимира Путіна міг прийти кінець ще в 2014 році, якщо б на той час Захід вносив до санкційного списку 200 росіян щомісяця.

Про це "Апострофу" заявив російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

За його словами, ніхто не знає, який масштаб зараз матимуть нові антиросійські санкції США, оскільки ці обмежувальні заходи з відкритим кінцем.

"Точно так само, як у випадку зі "списком Магнітського". Ніхто не знає, скільки людей в цілому потраплять під санкції по "списку Магнітського", тому що він розширюється", - уточнив Рабинович.

Він підкреслив, що по новому санкційному списку США також поки не ясно, які обмежувальні заходи він буде в себе включати, наскільки буде довгим і як буде розширюватися і переглядатися.

"Так що збувається моя мрія. Я в 2014 році пропонував, щоб покінчити з режимом Путіна, почати включати в список підсанкційних росіян по 200 осіб в місяць. Щоб до кінця першого року було 2400 осіб під санкціями. Тоді режиму Путіна прийшов би кінець вже, може бути, до кінця 2014 року або до кінця 2015 року. У всякому разі, його б уже не було", - підсумував фінансист.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Мрія збувається: оточення Путіна розколеться на дві частини.