Під Києвом підлітки за ніч викрали два авто і влаштували ДТП: опубліковані фото

В Обухові Київської області двоє підлітків викрали за ніч два автомобілі і влаштували ДТП.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

Так, 14-річний киянин і 16-річний мешканець Львівської області приїхали до Обухова до дівчини. Близько 04:00 ранку, коли вони надумали їхати додому, зрозуміли, що витратили всі гроші, і, щоб повернутися, вирішили вкрасти чужу машину.

"Зловмисники спочатку викрали автомобіль "ВАЗ-21013", який був припаркований біля одного з будинків. Однак не впоралися з керуванням і залишили його в сніговому заметі на узбіччі дороги", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що далі підлітки заволоділи автомобілем "ВАЗ-2106", який стояв біля одного з під'їздів багатоповерхівки. Поліцейським вдалося затримати викрадачів в одному з районів столиці.

"На законні вимоги співробітників поліції водій-викрадач не зупинився і, тікаючи, на швидкості в'їхав в цегляну будівлю", - додали в поліції.

За даним фактом працівники Обухівського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Підлітки затримані в порядку ст. 208 КПК України. У даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу та оголошення їм підозри.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Броварах Київської області 20-річний чоловік викрав автомобіль медичної допомоги.