RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

З'явилося відео, як нардеп Левченко намагався кинути горючу суміш в натовп людей

В інтернеті з'явилося відео, як народний депутат Юрій Левченко (позафракційний) намагається кинути запальну суміш в бік співробітників комунальних служб, які виконували демонтаж незаконних гаражів згідно з приписом міськадміністрації Києва.

Відеоролик був опублікований на YouTube.

На відео демонструється, як нардеп Левченко підходить до групи агресивно налаштованих людей з певним предметом в руках. Після чого, ховаючись за спиною одного з них, робить деякі маніпуляції. В результаті спалахує полум'я, і стає ясно, що Левченко запалив «коктейль Молотова».

Нагадаємо, інцидент з Левченком стався вранці в п'ятницю, 9 березня, про що повідомили в прес-службі Національної поліції.

Як повідомлялося, працівники КП «Київблагоустрій», згідно з приписом, проводили демонтаж незаконних гаражів в одному з кооперативів в Шевченківському районі Києва. На місце прибули народний депутат Юрій Левченко та депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку із запальною сумішшю. В результаті виникла бійка, яку припинили правоохоронці.

Відзначимо також, що після інциденту Торговельне представництво Республіки Таджикистан в Україні звернулося до компетентних органів і Київської міської державної адміністрації з проханням розібратися в ситуації зі знесенням незаконних гаражів на орендованому Представництвом ділянці в Києві.