Почалася справжня м'ясорубка: очевидець розповів подробиці моторошної НП на курорті в Грузії

Учасник української групи туристів Денис Бойков, який був на місці моторошної НП з підйомником на популярному гірськолижному курорті Гудаурі в Грузії, розповів подробиці трагедії.

Про це повідомляє 057.ua.

За словами Бойкова, вони разом з дівчиною дивом не потрапили на той підйомник. Все, що відбулося після, спостерігали буквально з пари метрів.

"Цей підйомник часто закритий, так як ця гора є лавинонебезпечною. Сьогодні його відкрили. Його вранці тестували. Я з хлопцями піднявся, а ця дівчинка, яка зараз перебуває у важкому стані в реанімації, сіла переді мною, ми спустилися разом. Як кажуть самі співробітники, що у них вимкнулося світло і вони не могли нічого зробити, і всі ці крісла почали летіти зі скаженою швидкістю вниз, тому що там скажений нахил", - розповів очевидець.

Бойков уточнив, що вночі йшов сніг і гору ніхто не почистив. Через це, коли туристи сідали на підйомник, чіплялися за сніг.

"У підсумку одне (крісло, - ред.) застрягло. І через це застрягле почалася реальна м'ясорубка. Люди летіли, їх просто викидало хвилею звідти. Хтось сам стрибав, а той, кому не пощастило або хто не зрозумів, що відбувається, ті виявлялися під цими залізними завалами", - додав харків'янин.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в готелі гірськолижного курорту "Плай" у Львівській області сталося масове отруєння.