У Харкові водій влаштував кілька ДТП, втікаючи від погоні поліції: опубліковано фото

У понеділок, 19 березня, в Харкові співробітники правоохоронних органів затримали водія ВАЗ-21099, який скоїв кілька ДТП, втікаючи від погоні поліції.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє патрульна поліція Харківської області.

"Близько 20:10 19 березня патрульні поліцейські стали свідками дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Шeвчeнка. За попередньою інформацією, водій авто ВАЗ-21099 не дотримувався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем Ford Ecosport, після чого, не зупинившись, зник з місця події", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що патрульні почали переслідувати автомобіль порушника, вимагаючи від нього зупинитися, але він всі звернення ігнорував.

"Через кілька хвилин на вулиці Акадeміка Павлова водій ВАЗ-21099 допустив зіткнення зі службовим автомобілем Toyota Prius. Внаслідок ДТП постраждали двоє полісменів, які перебували в службовому авто, а також пасажир автомобіля Ford Ecosport, яких госпіталізували в лікарню", - додали в поліції.

Згідно з повідомленням, водія ВАЗ-21099 затримали на місці події. Чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння. Всі подробиці інциденту встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в районі села Феневичі в Іванківському районі Київської області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули четверо людей.