Дівчинка, яка зникла під час пожежі в Кемерово, встигла попрощатися: опубліковано фото СМС

В інтернеті з'явився скріншот листування 13-річної школярки, яка могла бути в ТЦ "Зимова вишня" в Кемерово, де в неділю, 25 березня, сталася масштабна пожежа з десятками загиблих і зниклих без вісти.

Відповідний знімок опублікував Telegram-канал Mash.

"Ми горимо. Можливо прощавайте", - йдеться в листуванні.

Неповнолітню, яка написала це послання, поки не знайшли.

Крім того, Mash опублікував скріншот зі сторінки в Вконтакте Майї, ще однієї зниклої без вісті.

"Це кінець", - значиться у неї в статусі.

До сих пір зниклими без вісті вважаються 37 чоловік. Ще 10 людей перебувають у лікарні у важкому стані. Одна людина - в критичному стані в реанімації.

Що стосується жертв, то за останніми даними Інтерфаксу, їх число вже виросло до 40 чоловік. У числі загиблих - і родичка губернатора Кемеровської області Амана Тулєєва.

"Виявлено тіла 40 осіб. Ще в будівлі залишаються близько 29-30 чоловік. Імовірність вижити у них при такій пожежі вкрай мала. Однак рятувальники роблять все можливе, щоб якомога швидше розблокувати приміщення, де потенційно можуть залишатися постраждалі", - йдеться в повідомленні .

Крім того, як повідомляє видання, однією з версій пожежі, крім раніше озвученої, називається і несправність електропроводки. Версія підпалу також поки не скидається з рахунків.

Пожежу вже вдалося ліквідувати.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилися відео з місця НП в торговому центрі "Зимова вишня" в російському Кемерово.