До 1 квітня: в мережі показали смішні звернення українців до поліції

У мережі з'явилася кумедна підбірка безглуздих викликів, які надходили в патрульну поліцію України.

Інформацією про виклики на своїй сторінці в Facebook поділилася київська патрульна Оксана Ніконова.

Відзначається, що серед викликів були як скарги на сусідів, сніговики в формі чоловічих статевих органів, так і прохання забрати сина з корпоративу, допомогти з агресивною кішкою, трупом голуба, розбитим градусником, краном, який б'ється струмом, і багатьма іншими "серйозними" проблемами.

"Нехай у всіх 1 квітня веселий настрій! Не колегам - ми на службі. Ми вміємо знімати кішок з дерев і переводити бабусь через дорогу... Але ви теж це можете зробити. Без нас! Згідно із законодавством, ми повинні відреагувати на будь-який виклик, незалежно від його змісту. У цей час, коли ми відпрацьовуємо такі виклики, хтосьпотребує нашої допомоги насправді", - підкреслила патрульна.

"Спасибі хлопцям за терпіння", "Доброго першоквітневого настрою від нашої поліції)", "Для копів 1 квітня - кожен день", "Після п'ятого такого виклику я б уже плюнув на все. А хлопці якось тримаються)", "Давно так не сміялася", "Вам точно не нудно", "Одна проблема - це неадекватність, а друга - люди просто не знають, куди їм звертатися в разі реальних проблем (розбитий градусник, кран, що б'ється струмом у ванній)", - прокоментували виклики в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше за мотивами всесвіту Гаррі Поттера підготували добірку смішних фотоколажів "Гаррний Петтр" про діяльність президента Петра Порошенка на посаді президента України.