Через символіку на авто: в окупованому Криму жорстоко побили українця

В окупованому Російською Федерацією Криму двоє чоловіків жорстоко побили Ігоря Криничного через українську символіку на його автомобілі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила активістка Ілона Карясян.

За її словами, Криничний не приховував свою національну приналежність і відмовлявся оформляти російський паспорт.

"Плювки, побої тільки за те, що не приховував свою національну приналежність, неможливість отримати в повній мірі медичну допомогу. Що далі? Нашивати на одяг особливі знаки, щоб відрізняти від людей інших національностей?" - зазначила вона.

Як заявив сам потерпілий, чоловік, який побив його, кожен день приходив і плював на його машину.

"Я у нього запитав - навіщо він це робить. На що він мені відповів - тому, що я "укроп і фашист". Ось наслідки", - розповів Криничний.

Варто додати, що на відео, яке зняли активісти після події, потрапив і сам нападник.

"Сьогодні 31 березня, і вже пройшло 4 дні після того, як мене побили. Три дні в лікарні пролежав і вигнали. Без російського паспорта в лікарні лежати не можна - не лікують. Ось за цю символіку мене побили (показує автомобіль, - ред.) . Хоча я українець, що живе в Криму. Крим, Ялта - нічого не змінилося. Тільки стало небезпечно бути українцем", - підкреслив Криничний.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилися нові фото з окупованого Криму, на яких зафіксовано плачевний стан Коктебельської бухти.