У Черкасах чоловік напав на поліцейських прямо у відділенні

Житель Черкас прийшов у відділення поліції і несподівано атакував його співробітників. Троє поліцейських отримали ножові поранення.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

За інформацією поліції, 53-річний місцевий житель звернувся в відділення з приводу зустрічі з дільничним офіцером щодо своєї заяви. Під час перебування на території Черкаського відділу поліції чоловік несподівано напав на поліцейського і завдав йому ножове поранення в спину. Під час його затримання, зловмисник завдав пошкодження ще двом правоохоронцям. Чоловіка затримали, ніж вилучено.

Повідомляється, що постраждалі поліцейські доставлені в лікарню. Відкрито кримінальне провадження за статтею 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку статті 208 КПК України. За вчинене нападнику загрожує максимальний термін покарання.

Нагадаємо, раніше в Одесі під час затримання зловмисника були поранені троє співробітників поліції - дільничний і два оперативники Приморського відділу.