Нічого дивного: в Україні вказали на закономірність війни з Росією

Відомий український музикант, лідер групи "Тартак", Сашко Положинський заявив, що знав про неминучість конфлікту з Росією задовго до того, як він стався.

Про це він розповів у своєму інтерв'ю "Апострофу. Лайм".

"Звичайно, я не міг передбачити точно, що і як буде відбуватися. Але, мені здається, я багато років знав, говорив і натякав на те, що рано чи пізно відкритого конфлікту з Росією нам не оминути. Хоча зараз він не такий і відкритий, але для людей думаючих він цілком зрозумілий", - говорить Положинський.

За його словами, такий прогноз можна було зробити, виходячи з історії відносин між Росією і Україною.

"Ці мої міркування базувалися зовсім не на тому, що я якийсь пророк, що у мене дар передбачення. Це просто відлуння мого зацікавлення історією України. Я бачив, що з моменту зародження державницьких зачатків того, що можна зараз назвати Росією, з того часу, як вони з’явилися в нашій історії, вони нам спокою не давали і не пропускали жодної нагоди, щоб якимось чином нам нашкодити. Так що нічого дивного в цьому відношенні не відбувається", - зазначив музикант.

Детальніше про ставлення Сашка Положинського до війни і змін в українському суспільстві після Майдану читайте в його інтерв'ю "Апострофу. Лайм": Я багато років говорив про війну з Росією, а на Майдані зрозумів, що все йде не туди.