RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Замість ліків дали дезінфектант: стало відомо про жахливий інцидент у лікарні під Дніпром

У Павлограді Дніпропетровської області 13-річній дівчинці в лікарні замість ліків дали дезінфектант.

Про це повідомляють "Подробиці".

Відзначається, що в результаті інциденту дитина отримала опік.

"Зробила ковток - почало все пекти. Я кажу, що мені боляче. Вона (медсестра, - ред.) говорить: "Ну як? Не може бути такого!". Вона як подивилась, що мені дала, ахнула. Сказала, що її з роботи попруть. Мене просто повели блювати, підносили все воду, воду, воду. Мені все пекло - горло, ніс, шлунок", - розповіла потерпіла.

Уточнюється, що дівчинці три години промивали шлунок, і, тільки коли приїхала її мати, відвезли "швидкою" в обласну дитячу лікарню.

Стан дитини зараз - середньої тяжкості. У лікарні дівчинка пробуде ще мінімум 10 днів.

У лікарні проводять службове розслідування. Поки від роботи відсторонені головний лікар і завідувач дитячим відділенням.

За словами в. о. головного лікаря Павлоградської міської лікарні №1 Надії Івашечкіної, медсестра, яка допустила помилку, дуже переживає.

У той же час у поліції заявили, що зараз проводяться невідкладні слідчі дії: винній буде пред'явлено підозру і обрано запобіжний захід.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в районній лікарні Калуша Івано-Франківської області родичі однієї з пацієнток напали на персонал і побили медиків, які нібито не поспішали надавати допомогу жінці, яка лежала без свідомості