Вночі в Дніпрі влаштували масове побоїще: опубліковано фото і відео

В неділю, 20 травня, в Дніпрі на набережній біля готелю "Дніпропетровськ" сталася масова бійка.

Про це повідомляє "Інформатор" з місця події.

Відзначається, що в бійці брали участь близько 20 осіб, в основному клієнти закладу "1001 ніч", деякі з них отримали тяжкі тілесні ушкодження. Патрульні намагалися заспокоїти всіх учасників конфлікту, не застосовуючи фізичну силу.

До готелю "Дніпропетровськ" приїхали близько 6 екіпажів патрульної поліції.

"Ми відпочивали в "1001 ніч". Там виникла бійка. Один хлопець зачепився з дівчиною. Обійшлося без бійки, але потім він розбив келих і звинуватив в цьому її. Зустрілися ми вже на набережній, де він згадав все, що відбулося. Почали бити нас натовпом і ображати наших дівчат", - розповів Коля, учасник бійки.

Була і ще одна версія. Інший учасник бійки розповів, що після клубу вони сиділи на набережній і нікого не чіпали. До них підійшли невідомі кавказької зовнішності і почали провокувати, мовляв, ті образили їх за ознакою національної приналежності. Самі хлопці кавказької зовнішності сказали, що їх почали ображати і налетіли юрбою саме на них.

Як повідомляють кореспонденти, від отриманих під час бійки травм деякі з учасників конфлікту непритомніли. У бійці брала участь тільки молодь. Приблизний вік учасників конфлікту від 18 до 25 років.

Патрульні затримали найбільш буйних учасників бійки. В деталях бійки розбираються правоохоронці.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в середу ввечері, 16 травня, в одному з розважальних закладів Одеси стався конфлікт зі стріляниною.