Дівчина намагалася втекти від погоні копів і протаранила авто поліції під Харковом: опубліковано фото

В четвер, 24 травня, в Лозівському районі Харківської області молода дівчина, намагаючись сховатися від поліцейських, влаштувала з ними гонки і протаранила патрульний автомобіль.

Про це повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції.

Під час патрулювання правоохоронці зупинили автомобіль Toyota, водій якого була не пристебнута ременем безпеки. Відзначається також, що з документів дівчина надала тільки посвідчення, але не змогла знайти реєстраційний документ на транспортний засіб.

Після спілкування з поліцейськими вона зачинила вікно машини і на великій швидкості спробувала сховатися - дівчина проскочила на червоне кілька перехресть, а коли патрульні заблокували її авто - врізалася в службовий Renault.

Після ДТП з машини вийшов 32-річний пасажир, який опинився власником автомобіля, і влаштував конфлікт зі співробітниками поліції. Співробітники сектора реагування патрульної поліції доставили пару в лікарню, де з'ясувалося, що дівчина була тверезою, а її супутник перебував в стані алкогольного сп'яніння.

Силовики склали на водія п'ять адміністративних протоколів - за статтями "перевищення швидкості", "невиконання вимог про зупинку", "порушення правил дорожнього руху" і два за статтею "керування транспортним засобом без необхідних документів". Її пасажиру доведеться відповісти за статтями "дрібне хуліганство" і "розпивання алкогольних напоїв у громадському місці".

Нагадаємо, раніше "Апостроф" повідомляв, що також 24 травня в місті Ржищів Київської області сталася гонитва поліції за дівчиною-порушником, під час якої поліцейські врізалися в клумбу, бігали за їздячою колами навколо них машиною і стріляли по ній з табельної зброї.