RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Хмельницькому чиновник міськради влаштував смертельну ДТП: опубліковано фото і відео

На в'їзді в місто Хмельницький вночі 30 травня сталася смертельна ДТП, учасником якої став директор департаменту освіти і науки місцевої міськради Роман Миколаїв.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Хмельницької області.

"38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Nissan Leaf, не врахував дорожньої обстановки, з'їхав на узбіччя та зіткнувся з причепом автомобіля КАМаз під керуванням 39-річного жителя міста Красилів, який зупинився на узбіччі дороги для ремонту", - повідомили в поліції.

Миколаїв перебував за кермом службового Nissan Leaf. Також в автомобілі їхали ще троє дорослих і троє дітей 2007-2009 р.н. 30-річна жінка та діти отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і госпіталізовані в обласну лікарню. Одна дитина перебуває у важкому стані.

Внаслідок ДТП загинули пасажири Nissan, жителі Хмельницького 1985 і 1986 р.н.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років і права керування транспортними засобами на строк до 3-х років. Ведеться слідство, призначено низку експертиз.

Чиновник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Фото: hm.npu.gov.ua

Як повідомляв "Апостроф", в Сімянівці Конотопського району Сумської області водій в нетверезому стані влетів в групу дітей, в результаті чого загинув дворічний хлопчик.