RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Жорстоке вбивство школярки під Дніпром: з'явилися подробиці і фото з місця події

У вбивстві учениці 7 класу в смт. Іларіонове Дніпропетровської області вночі 2 червня підозрюють її односельця, який вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Поліцейські встановили, що увечері 1 червня 13-річна дівчинка пішла на дискотеку, а після батьки втратили з нею зв'язок. Тіло дівчинки пізніше було виявлено місцевими жителями.

У скоєнні злочину поліцейські запідозрили 14-річного хлопця, жителя цього ж селища. Було встановлено, що підлітки разом пішли з дискотеки. На березі ставка між ними стався конфлікт, в результаті якого хлопець убив дівчину.

Хлопцеві вже вручили підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Раніше підозрюваний притягувався до кримінальної відповідальності за заволодіння скутером.

Також опубліковано фото з місця вбивства.

Як повідомляв "Апостроф", в населеному пункті Гореничі розстріляли автомобіль кримінального авторитета Олександра Ліщенка ("Ліча"), внаслідок чого загинув його водій.