У Кривому Розі жорстоко побили дівчинку-підлітка: опубліковано страшні фото

У Кривому Розі Дніпропетровської області 14-річна школярка жорстоко побила 13-річну дівчинку.

Про це повідомляє місцеве видання 0564.ua.

Відзначається, що інцидент стався 5 червня на спортмайданчику, куди дівчинка вирушила пограти в футбол. Незабаром школярка подзвонила мамі і повідомила, що її побили.

"У ту ж секунду Оля (мати постраждалої, - ред.) вибігла до дочки (Олени, - ред.). Вона прийшла на майданчик і побачила свою дитину всю в синцях і з розпухлою головою (за словами очевидців, дівчинку били сильно кулаками по голові, в скроневу частку і в око). Свідки цієї пригоди розповіли мамі, що била її 14-річна Поліна. Дорослі, які бачили все це, ледве змогли відтягнути її від Олени", - уточнює видання.

Так, на місце події викликали поліцію і швидку. За словами правоохоронців, кривдниця дівчинки вже не вперше потрапляє в поле зору поліції.

Постраждалу госпіталізували: у неї струс мозку і множинні гематоми.

Видання додає, що мати постраждалої обурена тим фактом, що нападниця не понесла ніякого покарання за попередні інциденти. Жінка має намір звертатися в прокуратуру.

Фото: 0564.ua

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Сатробазарному сквері Одеси чоловік на очах у своєї сім'ї і чужих дітей до смерті побив бездомного.