Скандальне побиття військового в Маріуполі: з'явилися цікаві подробиці і відео інциденту

В інтернеті з'явилися нові подробиці скандального інциденту з побиттям військового в кафе в Маріуполі Донецької області нібито через українську мову.

Про це пишуть у Facebook.

Зокрема, адміністрація кафе, де підполковнику Державної прикордонної служби (ДПСУ) Станіславу Кероду зламали щелепу, а його колега - прес-офіцер Донецького прикордонного загону Валерія Карпиленко - отримала легкі тілесні ушкодження, озвучили свою версію подій.

Вони стверджують, що компанія була напідпитку і нібито почала грубіянити, коли їх попросили пройти перевірку металошукачем. Після їм запропонували покинути заклад, у результаті чого одна людина з компанії нібито напала на охоронця, зав'язалася бійка. У кафе запевняють, що їх співробітники "розмовляли з гостями на мові їх спілкування" - українській та російській.

У той же час потерпіла Карпиленко стверджує, що на них напав "тітушка".

У свою чергу, Соломія Бобровська зазначила, що конфлікт почався ще на вході, коли на запитання українською - чи є вільні місця - охоронці почали "бикувати". При цьому вона уточнила, що чоловік, який бив Керода, був причетний до Антимайдану.

Крім того, в мережі опублікували відео інциденту.

У поліції заявили, що з заявами до них звернулися обидві сторони конфлікту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу обурило "російське" кафе в Маріуполі.