У військовій частині під Черніговом сталося самогубство: перші деталі НП

У військовій частині поблизу смт. Гончарівське Чернігівської області 19 червня знайдений повішеним військовослужбовець-резервіст.

Про це в Facebook повідомляє спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

За його інформацією, чоловік 1976 року народження був призваний до військової частини 18 червня. Тіло резервіста було виявлено в недобудованій будівлі, яка знаходиться в наметовому містечку військової частини. Чоловік повісився на ремені.

"У ході здійснення першочергових слідчих (розшукових) дій, огляду місця події і тіла, проведеного за участю судово-медичного експерта, ознак тілесних ушкоджень у потерпілого, слідів боротьби, і інсценування самогубства не виявлено", - також зазначив Лисенко.

За фактом події військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону зареєстровано кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою позначкою "самогубство". Допитуються очевидці події, перевіряється версія самогубства військовозобов'язаного. До суду направлено клопотання про призначення судово-медичної експертизи.

Як повідомляв "Апостроф", у Львівській області наклав на себе руки військовослужбовець-контрактник Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.