З'явилося зняте з висоти відео потужних ударів "третьої сили" по бойовиках на Донбасі

Бойовики на Донбасі внаслідок обстрілу "третьої сили" втратили велику кількість техніки і одного зі своїх кращих коректувальників.

Відео обстрілу опубліковано на Facebook сторінці волонтерського фонду "Вернись живим".

Як стверджується в підпису до відео, було знищено 5 БМП, 2 БТР, один Урал, позашляховик і білі "Жигулі". Саме в "Жигулях" знаходився "Ведмідь", коректувальник бойовиків.

"Третя сила – так себе іменують бійці одного з підрозділів, якому ви допомогли придбати коптер для ближньої аеророзвідки, навчити мінометників по програмі "ARMOR" та забезпечити снайперів всім необхідним. Результат їхньої роботи приголомшливий – ліквідовані російські командири батальйонів, про яких ми нещодавно писали. А ще знищено 5 БМП, 2 БТР, один Урал з позашляховиком і біленьке Жигулі, на якому катався один з кращих коректувальників терористів з позивним Медвідь. На відео ви на власні очі можете побачити, як він з машиною залетів в кущі", пишуть волонтери.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в районі Авдіївки, Донецької області, був знищений один з бліндажів бойовиків незаконних збройних формувань.