У Рівному влаштували вибух у дворі судді-мільйонерки: всі подробиці і фото з місця подій

У ніч на понеділок, 9 липня, на територію приватного будинку в Рівному невідомі кинули гранату.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Рівненській області.

Відзначається, що інцидент стався о 02:00 ночі на вулиці Котляревського.

"Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в момент вибуху в приміщенні перебував 65-річний господар з дружиною. Ніхто з них не постраждав. За результатами огляду працівниками вибухотехнічного відділу ГУНП стало відомо, що у дворі вибухнула граната РГД-5. Слідчі вилучили уламки і важіль запалу до неї", - сказано в повідомленні.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та всі обставини інциденту.

Фото: rv.npu.gov.ua

Як уточнює "Обозреватель", вибух прогримів у дворі судді-мільйонерки Ірини Павлюк. Вона працює в Рівненському апеляційному господарському суді. Її чоловік - Вадим Павлюк - відомий у місті бізнесмен.

В Єдиному державному реєстрі вказано, що Павлюк - засновник ПП "Моріон-сервіс". Види діяльності - ресторанний бізнес, роздрібна торгівля, надання в оренду приміщень, будівництво житлових і нежитлових будівель.

За даними видання, інцидент з гранатою - не перший в житті Павлюків. 8 березня 2016 року у двір їхнього будинку вже кидали РГД-5, яка не вибухнула.

Фото: obozrevatel.com

Як повідомляв "Апостроф", 8 липня у Львові прогримів вибух у житловому будинку, є жертва.