Російський найманець розповів, як Кремль поставляє військову техніку бойовикам на Донбас

Російський найманець Антон Раєвський, який воював на Донбасі, розповів, як поставляється бойовикам з Росії військова техніка.

Про це він написав у соцмережі.

"Абсолютно вся військова техніка 3 батальйону 7 мотострілецької бригади ЛНР з РФ... Для перекидання цієї військової техніки з території РФ на територію ЛНР і ДНР створюються групи з числа військовослужбовців 7 бригади, які потім в складі колон переганяють цю військову техніку в свою військову частину. Командири батальйонів, начальники штабів батальйонів 7 мотострелкоой бригади ЛНР всі кадрові російські офіцери. Також серед російських радників в 3 батальйоні 7 бригади був на командирській посаді - командир мінометного підрозділу 3 батальйону. Крім російських радників по лінії Міністерства оборони РФ, особовий склад батальйонної розвідки і бригадної розвідки навчав російський інструктор, з його слів, по лінії ФСБ РФ", - написав росіянин.

"Колишній член 3 МСБ 7омсбр роа Антон Раєвський про особливості громадянської війни в Україні", - прокоментував його слова в своєму Twitter користувач з ніком Necro Mancer.

Відзначимо, що Раєвський з вересня 2014 року перебуває в базі "Миротворця".

Як повідомляв "Апостроф", в травні в мережі з'явилися супутникові знімки одного з складів в окупованому Донецьку, де окупаційні війська зберігають свою військову техніку.