RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Чорна п'ятниця: опубліковано фото п'ятої за день смертельної ДТП в Україні

20 липня, в п'ятницю, крім чотирьох страшних ДТП, в яких загинуло багато людей, в Одеській області сталася ще одна аварія за участю вантажівки і мікроавтобуса: загинула одна людина.

Про це повідомляє "Думська".

ДТП сталося на трасі Одеса-Рені. За інформацією патрульної поліції, за селом Маяки зіткнулися вантажівка "Сканія", яка йшла в сторону Одеси, і мікроавтобус "Мерседес Віто", що рухався в напрямку Рені.

Водій "Мерседеса" загинув на місці, водія "Сканії" госпіталізували.

Нагадаємо, п'ятницю 20 липня в українських ЗМІ і соціальних мережах вже назвали "чорною". В цей день на дорогах України сталося 4 резонансних ДТП, в яких загинуло більше однієї людини.

Так, в Києві на Старообухівській трасі в результаті ДТП виникло загорання трьох автомобілів: загинула сім'я з трьох осіб, ще двоє постраждали.

Крім того, 20 липня в Хмельницькій області на в'їзді в село Прибузьке сталася чергова смертельна аварія: загинула також сім'я з трьох осіб.

Раніше в цей же день на трасі Київ-Чоп, біля села Глибочиця сталася смертельна ДТП за участю пасажирського автобуса і вантажівки, в результаті якої десять людей загинули, ще десять отримали травми.

Також 20 липня внаслідок аварії на трасі поблизу селища Криве Озеро Миколаївської області загинуло п'ятеро громадян Білорусі.