RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Були дружина і діти: в будинок депутата від "Нашого краю" Вадима Журавля кинули бойову гранату

Партія "Наш край" вимагає оперативного розслідування замаху на життя депутата Снігурівської міської ради Вадима Журавля, його дружини і дітей.

Про це йдеться в заяві партії, опублікованій на сайті.

"Наш край" називає причиною замаху на життя Журавля - політичну діяльність депутата і партії.

"Вчора вночі у дворі будинку, де живе депутат від "Нашого краю"Вадим Журавель, підірвали бойову гранату. В цей час в будинку був сам Вадим, його дружина і діти. Ми вимагаємо від правоохоронних органів, служби безпеки негайного розслідування цього злочину. Щиро сподіваємося на оперативне реагування та покарання осіб, які піддали небезпеці життя Вадима Журавля та його сім'ї. Вбачаємо причину події в політичній діяльності депутата Снігурівської міської ради від "Нашого краю" і партії в цілому", - заявив голова Миколаївської обласної організації "Наш край"Юрій Кормишкін.

Як повідомляють в партії, вибух бойової гранати стався сьогодні о 01:00 ночі.

"У вівторок, 24 липня, о 01.00 ночі в місті Снігурівка на подвір'я до порогу будинку, в якому проживає депутат Снігурівського міської ради від партії "Наш край"Вадим Журавель, невідомими була кинута бойова граната РГД-5. Від вибуху вилетіли вікна, а також посікло двері. На момент вибуху в будинку були дружина депутата, сам депутат, його 10-річний син і 5-річний онук", - повідомляють в партії.