Жителів прифронтового міста на Донбасі закликали не залишати домівки

Командування Операції Об'єднаних сил закликає жителів міста Лисичанськ в Луганській області без зайвої потреби не залишати свої будинки 31 липня та 1 серпня.

Про це повідомляється на сторінці ООС в Facebook.

"У зв’язку із проведенням 31 липня та 01 серпня 2018 року превентивних заходів з протидії терористичній та диверсійній загрозам в м. Лисичанськ Луганської області, Командування Об’єднаних сил закликає мешканців міста не покидати без нагальної потреби своїх домівок", - сказано в зверненні.

Крім того, місцевих жителів просять дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухово-небезпечними речовинами і обов'язково мати при собі документи, що засвідчують особу.

У командуванні зазначають, що ситуація з антитерористичною загрозою знаходиться під контролем і закликали жителів міста не панікувати.

У разі отримання інформації про причетність невідомих осіб до ДРГ або терористичних підрозділів бойовиків військові закликають негайно повідомляти за адресою чергових служб.

"Нагадуємо, що згідно з вимогами пункту 8 постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.2016 № 92, прийнято рішення щодо встановлення рівня терористичної загрози "ЧЕРВОНИЙ" у Донецькій та Луганській областях, АР Крим", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували видовищні кадри про спецназ ЗСУ, які присвячені Дню спецоперацій ЗСУ.