Уже шість загиблих: нові фото, відео і дані поліції про страшне ДТП з маршруткою під Запоріжжям

В п'ятницю, 10 серпня, близько 14:30 на автошляху "Харків-Сімферополь" біля села Кам'янське Запорізької області зіткнулися вантажний автомобіль КамАЗ та маршрутне таксі. У результаті ДТП загинуло шість осіб, з яких п’ять - неповнолітні.

Про це повідомив заступник глави Національної поліції Запорізької області Олександр Фацевич, передає прес-служба правоохоронного органу.

Поліція з‘ясувала, що водій маршрутного таксі здійснював нерегулярні перевезення. Під час аварії в салоні мікроавтобуса перебувало близько 20 пасажирів.

"На даний час маємо інформацію про шістьох загиблих, з яких п’ятеро – це діти. Також 12 осіб травмовано", – зазначив Фацевич.

Він додав, що з водієм вантажівки проводяться першочергові слідчі дії. Найближчим часом відносно нього буде обрано міру запобіжного заходу.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв "Апостроф", 7 серпня на перехресті біля села Лобойківка Дніпропетровської області сталася смертельна ДТП за участю легкового авто і рейсового автобуса.