Скандальний син українського мера влаштував серйозну ДТП і ображав очевидців: фото і відео

У понеділок, 10 вересня, в Прилуках, Чернігівської області син міського голови Ольги Попенко збив стовп, в результаті чого в навколишніх будинках зникло світло; два роки тому його вже затримували за подібне правопорушення.

Про це численні відео, які публікують очевидці в Facebook.

Ярослав Попенко після ДТП ображав очевидців і поводився агресивно. Як наголошується, він не був п'яний, однак вів себе неадекватно. Місцеві жителі підозрюють, що син мера був в стані наркотичного сп'яніння.

Через знесення стовпа в розташованих поблизу будинках зникла електрика. Жителі перекривали дорогу і відмовлялися віддавати розбитий автомобіль Попенко, поки не будуть проведені ремонтні роботи. Як повідомляється, світло людям дали лише вранці.

Варто відзначити, що Ярослав Попенко в 2016 році перебуваючи за кермом свого автомобіля, зніс паркан приватного будинку. Після цього він також вів себе агресивно, в інтернеті збереглися фото, на яких він оголюється нижче пояса і демонструє очевидцям аварії інтимні частини свого тіла.


Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", після смертельної ДТП в Одесі в суботу, 8 вересня, в якій дві людини загинули, п'ятеро отримали травми, очевидці хотіли побити як водія, так і пасажирку BMW, який влаштував ДТП.