Радник Захарченка зізнався в розстрілах людей в 2014 році: відео

У мережі з'явилося відео, на якому радник ліквідованого Олександра Захарченко Олександр Казаков розповідає про те, як в ДНР розстрілювали людей.

Відповідне відео виклав в Facebook журналіст Денис Казанський.

"Радник Захарченко Казаков зізнався, що вони в 2014 році розстрілювали людей, звинувачених у продажу наркотиків. Ошелешена ведуча перепитує: а як йшло слідство? Казаков спокійно відповідає: а як йшло слідство в 41 році? Воєнний час. Були звичайно помилки, але що ж поробиш", - цитує Казакова журналіст.

Під відео відразу ж з'явилися коментарі користувачів.

"Якби вони розстрілювали людей за наркотики, більше половини "ополчення" полягло б тут же", "залишилося тільки договорити, що не тільки розстрілювали і не тільки по звинуваченню в продажу наркотиків", "Війна все спише-кацапська антинародна мудрість", "ми п'ятий рік говоримо, що там людей стріляють, валять неугодних з приводу і без! А вата все зворушується молодою республікою. Тьху! Мерзота!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", екс-радник ліквідованого ватажка ДНР Олександра Захарченко Олександр Казаков вивіз з окупованого Донбасу значну суму грошей.