RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У санаторії під Хмельницьким дітей били ногами і ставили "до стінки": опубліковано фото

У Великожванчицькому обласному дитячому пульмонологічному санаторії в Хмельницькій області вихователь бив дітей ногами і змушував стояти на колінах.

Про це повідомив уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Пізно ввечері минулої п’ятниці один із хлопчиків, який проходив лікування у санаторії, зателефонував мамі та в розпачі розказав, як втік від вихователя, який, для того щоб заспокоїти дітей, які "розгулялись" перед сном, почав бити їх ногами по ногах та по потилиці, а потім змусив стояти на колінах лицем до стіни з піднятими вверх руками. Малий зміг втекти та встиг зробити фото. Матір, як могла заспокоїла дитину, а зранку забрала малого з лікувального закладу", - написав він.

Кулеба звернувся до Хмельницької обласної державної адміністрації з вимогою провести розслідування цього випадку і здійснити комплексну перевірку діяльності установи.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Кривому Розі троє малолітніх дітей, кинутих батьками, мало не померли з голоду.