RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

​Останній референдум у вашому житті: відомий журналіст порадив кримчанам "звикати" до терактів

Відомий журналіст Аркадій Бабченко, в зв'язку з вибухом, який стався 17 жовтня в технікумі в окупованій Керчі, нагадав кримчанам, як радив їм в 2014 році звикати до терактів.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ласкаво просимо, Крим! Ну що, здрастуйте, дорогі кримчани! Ради вас бачити. І в перших рядках свого листа дозвольте привітати вас з тим, що це був останній референдум у вашому житті ... ... Вивчіть, до речі, ще два терміна. "КТО" - це контр-терористична операція, і "гексоген". це важливо. Ось це дійсно по-справжньому важливо. І постарайтеся надалі уникати місць скупчення людей, вокзалів, аеропортів - вокзалів і аеропортів особливо - автобусних станцій, ринків, концертів і взагалі", - відповідне послання Бабкін написав чотири роки тому.

Журналіст пригадав, як попереджав, що буде саме так.

"Я не зловтішаюся. І зараз - дійсно співчуваю. Це жахливий теракт. Але ми це все пережили. Ми це все знаємо вже. І вам говорили - буде саме так. Хоч про своїх дітей подумайте. Але ні. Ви не хотіли слухати. Зрадник, сволота, ти все брешеш, пенсії, путин-путин-путин. Ну, що я можу сказати... А з завтрашнього дня ви ще почнете жити в режимі КТО. насправді, це - ще тільки початок. Найлегший день був сьогодні.

Далі Бабкін привів ще кілька рядків зі свого послання і порадив кримчанам "вивчити" їх напам'ять.

"Рамки будуть на кожному вході. З міліцією краще не жартуйте. Бороду постарайтеся не носити. Волосся освітлити. Кармани вивертайте і давайте себе шмонать на першу вимогу. З будинку ніколи - ніколи! - без документів не виходьте". Вивчіть і її теж. Стане в нагоді. Ласкаво просимо в гавань. А вас попереджали. Вас же попереджали?", - написав журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", не так давно Аркадій Бабченко спрогнозував сценарій, який розгорнеться в Росії після смерті президента Володимира Путіна.