Під Миколаєвом військова вантажівка зім'яв легковик: фото з місця аварії

У Миколаївській області легковик влетів у військову вантажівку, обійшлося без постраждалих.

Про це повідомляє видання "Новини-N".

Аварія сталася в суботу, 3 листопада, в селі Мігея Первомайського району. Там зіткнулися автомобіль Peugeot 607 і армійський сідельний тягач КамАЗ з напівпричепом.

Як стало відомо, Peugeot рухався по трасі "Миколаїв-Ульянівка" з боку Первомайська в напрямку Вознесенська. У селі Мігея водій не впорався з керуванням на крутому спуску і вилетів на зустрічну смугу руху. Там легковик врізався у військову вантажівку, яка їхала в протилежну сторону.

Внаслідок аварії ніхто не постраждав, проте транспортні засоби отримали сильні пошкодження. На місці ДТП утворилися затори в обох напрямках. Прибулі правоохоронці організували рух в реверсивному режимі.

В автомобілі Peugeot поліція виявила мисливську рушницю - по всій видимості, водій повертався з полювання. Попередньо, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляв "Апостроф", 3 листопада на Гостомельській трасі сталася серйозна аварія, внаслідок якої утворилася довга пробка. А 2 листопада в Києві сталося жорстоке ДТП, в результаті якого автомобіль перекинувся на бік. Крім цього, в мережі з'явилися фото смертельної ДТП за участю трьох автомобілів, яка сталася 1-го листопада під Сарнами на трасі Київ-Ковель-Яготин.