У мережі показали відео з тупим квартирним злодієм за "роботою" в Києві

У Києві в під'їзді житлового будинку в районі Нивки квартирний злодій під час "роботи" потрапив на камери відеоспостереження.

Запис опубликовано на сторінці спільноти "Київ Оперативний" в Facebook.

"Найтупіший домушник Нивок - на всіх поверхах в будинку стоять камери, а він намагається щось вкрасти", - йдеться у підписі.

"Відео для любителів залишати сумки при вході з ключами, телефонами, гаманцями. Час 18:00 більшість прийшло з роботи і не завжди уважні на закриті двері", "Знайде за дверима "свого" ротвейлера одного разу. Господар на першому поверсі красень, і сам впустив в парадне, і свої ж двері не закрив", "На що він розраховував, що господарі забудуть закрити квартиру??", "Він 100% тупий. Якби навіть вдалося знайти відкриті двері і щось вкрасти, його б знайшли в тисячу раз швидше. Табло є і був би особистий інтерес поламати виродка", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві біля станції метро "Лісова" на "гарячому" затримали двох кишенькових злодіїв. Під час штовханини один з них блокував їй дорогу і штовхав, а інший в цей час нишпорив по кишенях.