RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Дніпром вагітна з маленькою дитиною потрапила під колеса авто: опубліковано фото

У четвер, 22 листопада, в місті П'ятихатки Дніпропетровської області п'яний водій збив вагітну жінку з дворічною дитиною.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Як наголошується, інцидент стався вранці, о 9:13 на вулиці Олександрійській. Внаслідок наїзду 31-річна жінка, яка перебуває на 8-му місяці вагітності, отримала відкриту черепно-мозкову травму та була госпіталізована до реанімаційного відділення лікарні. Її дворічний син, який сидів у дитячому візку, отримав незначні забої. Він також доставлений до медичного закладу.

Одразу після скоєння злочину поліцейські провели освідування 50-річного водія на стан алкогольного чи наркотичного сп’яніння та затримали його.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водію загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в середу, 21 листопада, в Хустському районі Закарпатської області сталася серйозна автомобільна аварія: двоє людей загинуло, ще двоє отримали травми. В той же день, на трасі Одеса-Миколаїв, зіткнулися мікроавтобус Citroen Jumper і сідельний тягач Scania з напівпричепом: одна людина загинула.