На війні з Майдану: в мережі з'явилася вражаюча історія бійця ВСУ з позивним "Студент"

У мережі розповіли історію українського військовослужбовця, який воює проти терористів на Донбасі від самого початку війни, а також приймав активну участь у Революції гідності.

Про це йдеться на сторінці прес-служби ООС в Facebook.

Денис, із позивним "Студент", головний сержант роти, яка у складі Об’єднаних сил утримує наші оборонні позиції на Донецькому напрямку. Народився і виріс у Херсоні. Професійно займався боксом. Майбутнє мріяв пов’язати з морем, тому навчався у морській академії.

"Я на війні з часів Майдану в Києві. Тоді був іще студентом другого курсу. З Майдану мене так і кличуть - Студент. Спочатку волонтерили з друзями. Так само, разом з друзями, пішли добровольцями на Схід бити ворога. Контракт із Збройними Силами України я підписав у 2016 році. Дуже сильно люблю свою маленьку донечку, якій ще немає рочку. Я тут воюю за неї, за інших дітей України, за наші сім’ї, за спокій і мир у наших домівках: від Луганська до Ужгорода та від Чернігова до Криму", - розповідає боєць.

Як повідомляв "Апостроф", герой України Володимир Сосін розповів про те, як він і його побратими потрапили в засідку на передовій на Донбасі в 2014 році.