Стало відомо про нові втрати українських військ на Донбасі

У суботу, 15 грудня, на Донбасі в ході бойових дій один український військовий загинув від кулі снайпера і ще один отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Інформація наведена в зведенні станом на 18:00.

"Внаслідок бойових дій один наш військовий отримав поранення та один наш захисник загинув від кулі ворожого снайпера", - зазначили в прес-центрі.

Там повідомили, що упродовж поточної доби російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

"Зокрема, ворог здійснив обстріли з міномету калібру 120 та 82 мм позицій Об'єднаних сил в районі населених пунктів Водяне, Гнутове на Маріупольському напрямку", - йдеться в повідомленні.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Станиця Луганська на Луганському напрямку, а також в районі населених пунктів Водяне, Чермалик на Маріупольському напрямку.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", за п'ятницю, 14 грудня, українські військовослужбовці ліквідували двох бойовиків на Донбасі.