RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Мінус 11: бійці ООС влаштували бойовикам розгромну відповідь

16 грудня російські окупаційні війська 16 разів порушили режим припинення вогню за отримали гідну відповідь від бійців ЗСУ – 8 окупантів ліквідовано і три поранено.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Зокрема, ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Кримське, що на Луганському напрямку та в районі селища Водяне на Маріупольському напрямку. Також російські окупанти вели вогонь з БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил неподалік населеного пункту Новолуганське – на Світлодарському напрямку, населених пунктів Новотроїцьке, Піски, Авдіївка, Славне, Тарамчук, Старогнатівка, Кам'янка на Донецькому напрямку та неподалік населених пунктів Чермалик, Павлопіль, Лебединське, Водяне - на Маріупольському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що унаслідок бойових дій двоє військових ЗСУ отримали поранення. Проте бойові товариші гідно помстилися за їхнє поранення: вісім окупантів було знищено та ще 3 поранено.

Як повідомляв "Апостроф", українські військові за добу 15 грудня ліквідували на Донбасі трьох і поранили ще вісьмох бойовиків, у відповідь на вбивство українського військового.