RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Мінус 7 за добу: з'явилися хороші новини для ЗСУ з Донбасу

З початку доби, 31 грудня, окупанти обстрілювали позиції українських військових на Донбасі з мінометів і гранатометів. 2 українських військових отримали поранення.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 31 грудня.

"Протягом поточної доби ворог відкрив вогонь з мінометів калібру 120 мм по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новотошківське і з мінометів калібру 82 мм, гранатометів в районі селища Кримське на Луганському напрямку", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що 2 українських військовослужбовців отримали поранення. За минулу добу, 30 грудня, бойовики 2 рази порушили режим припинення вогню.

Опорні пункти українських військ були обстріляні з БМП-2 в районі селища Новотошківське на Луганському напрямку і з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку.

"За минулу добу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби", - підкреслили в прес-центрі.

За даними розвідки, 30 грудня 1 окупант був знищений і 1 поранений. Поточної доби 2 бойовиків знищено і 3 поранені.

"Українські військові продовжують надійно контролювати супротивника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови повного припинення вогню", - йдеться в звіті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали поповнення бригади "200" у бойовиків.