RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Українські чиновники вкрали величезну суму, нажившись на багатодітній родині: опубліковано фото

У Донецькій області для переселенців чиновники придбали будинок за 2 мільйони гривень, проте журналісти з'ясували, що насправді будинок коштував на півмільйона менше.

Про це повідомили журналісти видання "Остров".

Як зазначається, глава Донецької ОВЦА Олександр Куць на своїй сторінці в Facebook написав про покупку 2-х поверхового будинку для переселенців, за який заплатили 2 млн бюджетних грошей. Однак, незабаром було виявлено оголошення про продаж цього будинку в інтернеті. Його ціна становила не 2, а 1,5 млн гривень.

"Здається, хтось поживився за рахунок багатодітної сім'ї і привласнив собі 500 тисяч грн. А це фактично ціна ще одного будинку або квартири, яку можна було купити для ще однієї сім'ї. Найсмішніше, що СММщики Куця прикріпили до посту губернатора фото, за яким легко можна зрозуміти, що це той же самий будинок, який продавали за 1,5 млн. Якби не цей знімок - ніхто б так і не виявив цієї афери... Пол ляма - це звичайно добре, але треба ж ще й постік на Фейсбук... У підсумку на цьому і попалися", - прокоментував інцидент журналіст Денис Казанський.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі показали фото заступника директора Департаменту охорони здоров'я КМДА Геннадія Лепського біля "подарованого собі" під ялинку і незадекларованого автомобіля Porsche, вартістю в 2,6 млн грн.