Смерть "дівчата з валізи" в Дніпрі: з'явилися дані про сліди вбивці і "секретне" фото студентки

Службовий пес, який прибув на місце вбивства Дар'ї Белоус, тіло якої знайшли у валізі в Дніпрі, вказав, куди зник убивця.

Про це йдеться в сюжеті Говорить Україна.

Так, службовий пес, який прибув на місце вбивства, повів в сторону дитячого садка. На думку експертів, собака йшла по слідах, коли людина, причетна до злочину, вже йшла назад, сіла у машину і поїхала.

Експерти зробили висновок, що вбивство сталося в будинку, поруч з яким знайшли тіло дівчини, або вбивця добре знав район, де це тіло було виявлено.

Також сестра вбитої, Катерина, розповіла про дивні обставини, які відбулися напередодні вбивства.

"25 грудня мені прийшло повідомлення, що Даша скинула якесь фото з хлопцем. Я запитала: "Що це?" Вона відповіла, що їй ніде зберігати ці фото: "Нехай побудуть у тебе. Тільки не прибирай". В кінці вона попросила: "Тільки нікому не кажи", - говорить дівчина.

На фото Дарину можна побачити з незнайомцем.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що у валізі в сміттєвому баку знайшли тіло 19-річної Дарини Белоус. Крім того, з'явилися фото і відео з місця НП в Дніпрі, де знайшли валізу з тілом студентки. Також стало відомо, чому батьків загиблої дівчини позбавили батьківських прав, і чим насправді займалася сама загибла.