RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Український курорт знову опинився на межі екологічної катастрофи

У Бердянську в неділю, 3 лютого, стався повторний обвал колектора, що призвело до припинення водопостачання в районах Колонія, Макорти, Слобідка, Коса і частини Центру від пр.Азовскій до пр.Восточний, від ул.Консульской до вул.Горького),

Про це повідомляє прес-служба міськради.

"За словами директора КП" Бердянськводоканал "Олександра Македонського, стався витік стоків від місця аварії в сторону спорткомплексу, що свідчить про можливе подальше обвалення колектора.

"Зараз облаштовується тимчасова перекачування стоків з цієї ділянки. Увечері було обмежено рух на проспекті Західному (підйом на гору), поки рух автотраспорту відбувається по одній смузі проспекту", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що "на місці провалу колектора на Мелітопольському тривають без вихідних роботи по підготовці лотка для прокладки нової пластикової труби, але вже зрозуміло, що потрібно проводити капітальний ремонт на всій ділянці колектора, що за попередніми розрахунками буде коштувати більше 20 млн грн".

У міськраді заявили, що вже направили звернення до голови Запорізької обласної державної адміністрації з проханням виділити кошти на ліквідацію аварійної ситуації в Бердянську з обласного резервного фонду.

Як повідомляв "Апостроф", попередній обвал колектора стався 27 січня. Через аварію у половини 120-тисячного міста перекривали воду.