ЗСУ жорстко помстилися бойовикам за загибель українського бійця

Протягом доби на Добасі бойовики вбили одного українського бійця, іще одного поранили, та натомість отримали гідну відповідь: шістьох окупантів знищено та четверо отримали важкі поранення.

Про йдеться в прес-центрі ООС.

Так, 4 лютого російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, в тому числі чотири рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися:
двічі з мінометів калібру 82 мм. та автоматичних гранатометів – в районі селища Опитне; зі стрілецької зброї – в районі селища Невельське.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції:
двічі з мінометів калібру 82 мм. гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – в районі Хутора Вільний; двічі з гранатометів – в районі населеного пункту Новолуганське; з мінометів калібру 82 мм. – в районі селища Кримське", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один отримав поранення.

Як повідомив військовий журналіст Роман Бочкала в Facebook, боєць ЗСУ загинув від кулі снайпера 4 лютого близько 18.00 в районі Опитного.

Водночас, за даними розвідки, українські військовослужбовці дали гідну відповідь за смерть побратима: шістьох окупантів знищено та четверо отримали важкі поранення.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опубліковано відео знищення військовими ЗСУ складу з боєприпасами бойовиків на Донбасі.