​Хитрий хід Порошенко: в мережі висміяли страшне пророцтво "Ванги" з ДНР

У мережі сміються над "пророцтвом" бойовика НВФ на Донбасі про хід виборів президента України.

Про це написав блогер під ніком Necro Mancer в Twitter.

"Гюрза" викриває хитрий план Порошенко без СМС та реєстрації", - йдеться в повідомленні.

"Я думаю, ближче до виборів президента України все загостриться набагато сильніше. Зараз вони тільки передвиборні ворота відкриють, для того, щоб почали в вибори вкладати гроші ті, які будуть балотуватися в президенти. І після цього буде введено, скоріше за все, військовий стан - при воєнному стані президент не змінюється. А всі ті вкладники, які вкладуть гроші у вибори - прогорять. Пройде два-три місяці і все почне "устаканюватися", але передвиборча гонка буде безглуздою. Гроші будуть втрачені", - "напророкував" бойовик.

Під відео з "прогнозом" з'явилися коментарі користувачів.

"Так це найкращий "політолог" з усіх кого я чув))) А є де-небудь його "пророцтва" коли вибирали кидалу-МММщика?)))", "Почалася весна:( Кожен геополітик буде розповідати про змови, планах. Де ж стільки палат знайти для всіх?", "тіки одягаєш робу опущенця, так відразу стаєш великим аналітиком, геополітикою та вангалітіком", "вумний каптьор", - пишуть коментатори.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Як повідомляв "Апостроф", українські військовослужбовці на Донбасі ліквідували бойовика незаконного збройного формування (НВФ) Олександра Протоцький на прізвисько "Доктор", який "дружив" з письменником-терористом Захара Прілепіна.