RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Києвом чоловіка більше року тримали в полоні квартирні аферисти: фото

У місті Яготин правоохоронці виявили та затримали квартирних аферистів, які більше року утримували в полоні киянина з метою заволодіти його квартирою.

Про це повідомила прес-служба столичної прокуратури в Facebook.

Відзначається, що викрадачів було затримано двоє. Чоловіки в лютому 2018 року підстерегли і вивезли з міста самотнього і соціально незахищеного 46-річного чоловіка, у якого у власності знаходиться двокімнатна квартира в Подільському районі Києва.

Потерпілого тримали в господарському приміщенні приватного будинку, також до нього застосовували фізичне насильство (били металевими предметами), щоб змусити його "переписати" на них квартиру.

В ході затримання у викрадачів були виявлені бойові патрони і наркотичні речовини.

Відкрито кримінальні справи, чоловікам повідомлено про підозри за ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 189, ч. 1 ст. 263, ч.2 ст. 309 КК України.

На квартиру викраденого накладено тимчасовий арешт до з'ясування всіх обставин і юридичного статусу її приналежності. Потерпілий в безпеці, знаходиться під наглядом лікарів.

Як повідомляв "Апостроф", 24 квітня правоохоронці Одеси затримали малолітніх зловмисників, які жорстоко били своїх жертв і обкрадали їх.