Найманець з Росії розповів, як у ДНР вбили інформатора з СБУ

Бойовики на Донбасі в ході допиту побили до смерті свого інформатора, який працював в Службі безпеки України, про це в своєму відео розповів екс-найманець ДНР Олександр Агафонов, який втік до Росії.

Фрагмент відео виклав у себе в Twitter-акаунті блогер Necro Mancer.

"Повчальна історія про те, як члени МГБТ1 вбили СБУ-шника Новікова, який неодноразово постачав інформацією членам "спецслужб" Т1. І допостачався", - зазначив блогер.

Автор відео з посиланням на свідчення очевидців розповів, що співробітник українських спецслужб, який нібито помер в Макіївці від зупинки серця, насправді був убитий. Його затримали бойовики при в'їзді на окуповану територію, доставили у відділення "МДБ" для допитів, де внаслідок тортур електричним струмом і побоїв він загинув.

Згідно з інформацією автора, СБУ-шник був ліквідований, оскільки володів інформацією щодо діяльності т.зв. "заступника міністра держбезпеки ДНР" Георгія Сепашвілі.

Зауважимо, що сам Агафонов э найманцем з Росії. На Донбасі відомий під позивним "Лис". Також стала відома На окупованій частині Донбасу його розшукують за крадіжку коштів з благодійного фонду. У 2015 році "Лис" інсценував свою смерть і втік у Росію.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Necro Mancer виклав пост, де представлена схема як бойовики-найманці РФ крали гроші, що їм виділяли в Москві.