Під Луганськом батьки-садисти жорстоко покарали неслухняну дитину: фото

У четвер, 27 червня, під час проведення профілактичного рейду в селі Айдар-Миколаївка, Луганської області, поліцейські виявили дитину, прикуту до дверей ланцюгом.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Рейд проводили поліцейські спільно з представниками служби у справах дітей, перевіряючи особистостей, схильних до домашнього насильства.

В ході перевірки в одному з будинків, де проживає сім'я з трьох осіб, поліцейські в коридорі побачили 6-річну дитину, яка залізним ланцюгом була прив'язана до вхідних дверей.

За словами батька дитини, він уже кілька разів застосовував до сина такий "метод виховання", тому що той нібито не реагує на його зауваження і пошкоджує майно.

На місці події працювали співробітники слідчо-оперативної групи Новоайдарського відділу поліції, керівники Слідчого управління, Новоайдарського відділу поліції і обласного відділу ювенальної превенції.

Дитину обстежують медики. Представниками служби у справах дітей буде вирішуватися питання про тимчасове вилучення дитини з сім'ї.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Харкові засудили до трьох років позбавлення волі 48-річну няню, яка знущалася над важко хворою дитиною.