На пляжі під Сімферополем знайшли обезголовлене тіло кримського татарина: фото і відео 18+

У вівторок, 9 липня на пляжі селища Миколаївка Сімферопольського районув окупованому Криму на берег винесло тіло чоловіка з прив'язаною до шиї гирею.

Про це повідомляють місцеві жителі у себе в соцмережах, також були викладені відео з місця подій.

"У Миколаївці після шторму до берега принесло труп людини. У нього немає голови, замість неї - гиря. Кисті відрізані .... 18+, джерело анонімне" - зазначив користувач.

Пізніше вдалося впізнати загиблого, ним виявився 61-річний кримський татарин Рашид Яг'яев, який пропав у квітні 2019 року. Місцеві жителі повідомили, що він був підприємцем, мав кілька торгових точок і складів у ряді населених пунктів окупованого півострова.

Як повідомляв "Апостроф", 18 червня, суд в російському Ростові-на-Дону виніс вирок кримським татарам по "справі Хізб ут-Тахрір". "Суддя виніс вирок - Абдуллаєва Теймура терміном на 17 років суворого режиму з обмеженням свободи на термін 1 рік 6 місяців; визнати винним Абдуллаєва Узеира терміном на 13 років; визнати винним Саледінова Айдера терміном на 12 років; визнати винним Рустема Ісмаїлова терміном на 14 років; визнати винним Джемаденова Еміля терміном на 12 років", - говорилося в повідомленні суду окупантів.